Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAvatarAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bükücülük Seviyeleri

4 posters
YazarMesaj
Anthony
1. Seviye Bükücü
Anthony

Bükücülük Seviyeleri Empty
MesajKonu: Bükücülük Seviyeleri   Bükücülük Seviyeleri Icon_minitimePaz Ara. 14, 2008 3:23 am

Bükücülük Seviyleri nasıl geliştiriliyor? Hani kaç rp de kaçıncı seviye gibi??

En son Anthony tarafından Paz Ara. 14, 2008 3:30 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Erote
1. Seviye Bükücü
Erote

MesajKonu: Geri: Bükücülük Seviyeleri   Bükücülük Seviyeleri Icon_minitimePaz Ara. 14, 2008 3:27 am

Ayrıca belirli bir yaştan başlamadığımız için bükücülük seviyemiz belirlenemiyor.

Mesela daha 15 yaşında bir genci oynayan karakterle 60 yaşında deneyimli bir bükücüyü oynayan karakterin bükücülük seviyesi eşit olarak başlıyor ister istemez Smile

Bir çözüm bulunsa ya hani Smile
Bubu
1. Seviye Bükücü
Bubu

MesajKonu: Geri: Bükücülük Seviyeleri   Bükücülük Seviyeleri Icon_minitimePaz Ara. 14, 2008 1:44 pm

Rpg sayınıza göre seviyeleriniz yükselicek.Ayrıca Yaşlı olmak güçlü olmak değil.Küçük olursun diğer yaşlılardan güçlü olursun. Bkz: Toph Wink
Anthony
1. Seviye Bükücü
Anthony

MesajKonu: Geri: Bükücülük Seviyeleri   Bükücülük Seviyeleri Icon_minitimePaz Ara. 14, 2008 2:32 pm

Hyr ben orda kaç rp de kaçıncı seviye manasında söylemiştim Wink
Erote
1. Seviye Bükücü
Erote

MesajKonu: Geri: Bükücülük Seviyeleri   Bükücülük Seviyeleri Icon_minitimePaz Ara. 14, 2008 10:29 pm

Bubu demiş ki:
Rpg sayınıza göre seviyeleriniz yükselicek.Ayrıca Yaşlı olmak güçlü olmak değil.Küçük olursun diğer yaşlılardan güçlü olursun. Bkz: Toph Wink

"60 yaşında deneyimli bir bükücü" demiştim ben Smile
1. Seviye Bükücü

MesajKonu: Geri: Bükücülük Seviyeleri   Bükücülük Seviyeleri Icon_minitimePtsi Tem. 20, 2009 7:51 am

https://i.servimg.com/u/f80/14/00/11/02/yanlaa12.jpg

Avatar Rpg 25 Temmuzda üyelere açılıyor...

Türkiyede alanın en iyisi olmayı hedefleyen Avatar Rpg 25 temmuzda üyelere açılıyor!Üyeler 1 Ağustosa kadar rp yapamasalarda karakter yarata bilecekler.Ayrıca Rpg de 1Ağustosa kadar Chat Box açık olacak.

Daha çok detay için bana ulaşabilirsiniz

Mükemmel bir rpg olacağına garanti verebilirim...Öncelikle hoş bir temaya sahip en azından başka sitelerden özenti yapılmayan bir temaya sahip.Açıldığında göreceksinizki çok mükemmel sistemlere sahip web tabanlı oyun gibi Razz sitede 1 ağutosta rp lere başlancak fakat 25 temmuzdan itibaren karakter yaratabileceksiniz.Size tavsiyem bir girip üye olun.

Bükücülük Seviyeleri
1 sayfadaki 1 sayfası